Loading...
13 märts
Arhitekt: inimene kes loob Teie unistuste maja!

Arhitekt: inimene kes loob Teie unistuste maja!

  • Blog
  • 13-03-2024

«Kui lood projekti, mis vastaks täielikult kliendi nõudmistele, siis tunned professionaalset uhkust –  oled ju loonud väärtuse, mis teenib teist inimest pikki aastaid, talle rõõmu tuues», - räägib arhitekt Teimur Abdullajev. Ta rääkis ka sellest, missugused eramajade projektid kuuluvad Balti riikide elanike tipp-valikute hulka, millised probleemid võivad tekkida, püüdes seadusest mööda vaadata, kuid ka sellest, kui palju üldse arhitekti teenused maksavad.

Loe rohkem
18 dets
Kas eestlastele meeldib pühadeaega tähistada ja kuidas nad seda teevad? Intervjuu ürituste korraldaja ja muusiku Henriga annab meile vastused!

Kas eestlastele meeldib pühadeaega tähistada ja kuidas nad seda teevad? Intervjuu ürituste korraldaja ja muusiku Henriga annab meile vastused!

  • Blog
  • 18-12-2023

Getapro.ee kliendikommentaaride rubriigis kirjutavad kliendid tema kohta: "Henri oli õhtu staar!". Tema tähelepanekute kohaselt oskavad eestlased pühi tähistada, nad armastavad head huumorit ja üha enam levib trend korraldada üritusi alkoholivabalt- mis on tema sõnutsi väga tervitatav ja vahva. Järgnevalt toome välja intervjuu küsimused koos Henri poolt antud vastustega, et saaksite parema ülevaate õhtujuhi tööst ja mõtteid kuidas teha parim valik ürituse korraldajat otsides.

Loe rohkem
18 okt
Kuidas luua väikeettevõttele veebisaiti? Vestlus programmeerijaga

Kuidas luua väikeettevõttele veebisaiti? Vestlus programmeerijaga

  • Blog
  • 18-10-2023

Kõige sagedamini hakkavad väikeettevõtjad IT-spetsialisti otsima siis, kui selgub, et äri on nii suureks kasvanud, et Facebooki või Instagrami lehel reklaamimisest enam ei piisa - vaja on uut funktsionaalsust ja kodulehte või veebipoodi.

IT-spetsialistide pakutavatest teenustest, nende omadustest ja kuludest rääkisime Richardiga, kes pakub teenuseid individuaalse IT-spetsialistina Getapro.ee platvormil.

Loe rohkem
16 aug
Pole katust, pole kodu: katusemeister Artur Selickis jagab kogemusi ja nõuandeid

Pole katust, pole kodu: katusemeister Artur jagab kogemusi ja nõuandeid

  • Blog
  • 16-08-2023

Kui oleks võimalik, vahetaks katusemeister Artur tervel maa katused, et kõik saaksid hea katuse all elada. Artur osutab igapäevaselt koos usaldusväärse meeskonnaga erinevaid ehitus- ja viimistlusteenuseid, kuid tema suurimaks kireks on katusetööd. Selle juured ulatuvad juba lapsepõlve. Kohtusime spetsialistiga, et rääkida populaarsematest katusekatteliikidest, materjalide valikust, hoolduse olulisusest ja uuendustest, mida sooviksime ka Eestis tutvustada.

Loe rohkem
15 juuni
Murust, Al’st ja robotitest: näpunäiteid ja trende aianduses

Murust, Al’st ja robotitest: näpunäiteid ja trende aianduses

  • Blog
  • 15-06-2023

“Et aed oleks silmale meeldiv vaadata, tuleb seda pidevalt hooldada”, on levinud tõde, mida ka maastikuga tegeleva firma RV Darzi juht Renar V. oma klientidele pidevalt õpetab. Renar räägib, et idee professionaalseks maastikukujundajaks hakata tekkis siis, kui ta tahtis teistele pakkuda samu teenuseid, mida ta just ise saada tahaks. Ja kliendid hindavad seda. Kuigi firma on alles 3 aastat vana, on tööd piisavalt: väsimatult töötatakse varakevadest hilissügiseni. Rääkisime Renarsiga kohalike aedade eripäradest, omanike tüüpilistest vigadest, aktuaalsematest suvetöödest ja maastikukujunduse trendidest.

Loe rohkem
18 apr
Mis tunne on olla eradetektiiv?

Mis tunne on olla eradetektiiv?

  • Blog
  • 18-04-2023

Ei, detektiiv ei ole see tegelane, kes ainult kaameraga põõsastes peidab ja kedagi jälgib,“- naljatleb detektiivibüroo RAUM GROUP omanik ja tegevjuht Sergei Mordan detektiivitöö stereotüüpide üle. Rääkisime Sergeiga sellest, mis tunne on olla detektiiv, miks ta peab esmaselt olema hea psühholoog ning mispärast annab tema firma meelsasti meediale intervjuusid, harides ja jagades infot avalikkusele detektiivitööst?

Loe rohkem
8 märts
2000 uut tegijat ja muud tulemused GetaPro.ee’s 2022. aastal

2000 uut tegijat ja muud tulemused GetaPro.ee’s 2022. aastal

  • Blog
  • 08-03-2023

Lätis populaarse teenuseportaali GetaPro platvorm Eestis tegi 2022. aastal läbi märkimisväärse kasvu, esitati enam kui 7000 tellimust: inimesed otsisid ja leidsid endale vajalikke spetsialiste torumeestest kuni professionaalsete lastepidude animaatoriteni. Eelmisel aastal registreerus Eesti platvormil üle 5000 uue kliendi, kes otsivad spetsialiste/tegijaid. Aasta jooksul külastas portaali 170 000 inimest, kes veetsid GetaPro.ee platvormil kokku üle 13 000 tunni.

Loe rohkem
19 dets
Kui palju jõuluvana teenib?

Kui palju jõuluvana teenib?

  • Blog
  • 19-12-2022

Aien Trushin on ilmselt GetaPro noorim jõuluvana. Seega peab ta ümara kõhu asemel kasutama pehmet patja ja tugevalt kinni siduma vööga. Ta teab, kuidas muuta oma häält nii, et kellelegi ei tuleks pähegi, et halli habeme taga on lokkis juuste ja siira naeratusega noor kena noormees. Uurisime Aienilt, kas jõuluvana teenused on endiselt nõutud ja kui palju on võimalik pühade ajal teenida. Ja üleüldse- mis tunne on olla muinasjutuline jõuluvana, kes jagab jõulumaagiat?

Loe rohkem
3 nov
Kuidas paigaldada eramajja päikesepaneele? Nõuandeid eksperdilt.“ title=

Kuidas paigaldada eramajja päikesepaneele? Nõuandeid eksperdilt.

  • Blog
  • 03-11-2022

Veel hiljuti meelitasid päikesepaneelid vaid „rohelise innovatsiooni“ entusiaste. Küll aga on lähenev energiakriis selle teema vastu tekitanud suurema huvi kõikides majaomanikes, kes otsivad võimalusi meeletult kasvanud energiakulude vähendamiseks. Kuidas päikesepaneele õigesti valida, palju see maksma läheb, millal nad end ära tasuma hakkavad? Arutlesime neid kuumi teemasid Edgar Bergholziga.

Loe rohkem
23 sept
5 professionaali, kes aitavad teil kinnisvara kiirelt ja parima hinnaga üürile anda“ title=

5 professionaali, kes aitavad teil kinnisvara kiirelt ja parima hinnaga üürile anda

  • Blog
  • 23-09-2022

Paljud meist unistavad kinnisvarast, mis seda üürile andes passiivset tulu sisse tooks. Kuid selle jaoks, et leida usaldusväärset ja korralikku üürnikku, kes on valmis teie elamispinna eest käima välja rohkem kui teiste sarnaste turul olevate pakkumiste eest, tuleb väga hoolikat ettevalmistustööd teha.

Et kogu see protsess kulgeks võimalikult kergelt ja ilma üleliigse stressita, soovitab GetaPro.ee 5 professionaali, kelle abi tuleb sulle kinnisvara üürimisel kasuks.

Loe rohkem
2 sept
Valmistume kütteperioodiks: kasulikke näpunäiteid ekspertidelt“ title=

Valmistume kütteperioodiks: kasulikke näpunäiteid ekspertidelt

  • Blog
  • 02-09-2022

Kuidas valmistuda uueks küttehooajaks? Kas tasub vahetada küttesüsteemi kui arved on kasvanud? Milline soojuspump uude koju valida? Kas on võimalusi küttekulude vähendamiseks?

 

Jutustasime GetaPro’s registreerunud spetsialisti Sandris Sievertiga, kellel on laialdased kogemused erinevate küttesüsteemidega töötamisel: soojuspumbad, pelleti-ja gaasikatlad kui ka konditsioneerid. 

Loe rohkem
3 aug
Kuidas hobist sai töö. Õmbleja Kristina lugu“ title=

Kuidas hobist sai töö. Õmbleja Kristina lugu.

  • Blog
  • 03-08-2022

„Õmbleja on nagu programmeerija, kes mõtleb oma koodi läbi, aga õmbleja- kõik sammud ette. Peas pead sa samm- sammult jõudma lõpp-produktini ja alles siis minema edasi selle loomisega. Põhimõtteliselt nagu malemäng.“

Intervjuust rääkis Kristina, mis vahe on eritellimusel ja poest ostetud riietel, kes saab endale lubada eritellimusel loodud garderoobi ning jagas lugu sellest, kuidas ta vabakutselise karjääri valis.

Loe rohkem
27 apr
Rootsi metsamehest arboristiks. Madarsi lugu“ title=

Rootsi metsamehest arboristiks. Madarsi lugu.

  • Blog
  • 27-04-2022

„Lisaks pidevalt puude otsa kinni jäävate kassidele päästeti mõni aeg tagasi üks tüüp. Ta lendas paraplaaniga puude vahele, jäi peadpidi kinni ja rippus pea alaspidi.“

Saage tuttavaks- arborist Madars. Intervjuus saime teada, milliseid tellimusi ta GetaPro portaalist leiab ja miks arboristid on tuletõrjujatest lahedamad.

Loe rohkem
16 märts
Sean õigluse jalule. Jurist Andrei“ title=

Sean õigluse jalule. Jurist Andrei

  • Blog
  • 16-03-2022

Õigusteaduse magister. Vaba prantsuse keel. GetaPro teenuseportaalis üle saja kiitva arvustuse. Saage tuttavaks noore õigusvaldkonna spetsialisti Andreiga, oma isikliku büroo omanikuga. Andrei jagas meiega intervjuus sellest, kuidas ta omale laitmatu maine lõi.

Loe rohkem
15 dets
Äri- hinge jaoks. Kliendid koos GetaPro’ga.“ title=

Äri- hinge jaoks. Kliendid koos GetaPro’ga.

  • Blog
  • 15-12-2021

„Kunagi taastasin kalameestele Soome kelgu. Jääl on nad väga kiired, selliseid niisama osta ei saa. Tulemus tegi meele rõõmsaks, kalamehed tänasid südamest! Huvitav on restaureerida. Sellega palju ei teeni, see on rohkem hinge jaoks.“

Saage tuttavaks - tisler Artur. 3 aastat tagasi avas ta oma töökoja, et teha seda, mis rõõmu pakub. Nüüd on tema graafik planeeritud kuus kuud ette.

Loe rohkem
30 nov
Äri 24 tunniga. Girti lugu“ title=

Äri 24 tunniga. Girti lugu

  • Blog
  • 30-11-2021

Saage tuttavaks Girt- pehme mööbli restaureerimisfirma omanikuga. Vaid aasta tagasi töötas ta teisel erialal ning nüüd juhib tootmist ja oma 6-liikmelist meeskonda.

Tööd Girt ei karda, see selgus juba vestluse esimestel minutitel. Meie intervjuu toimus külaskäigul kliendi juurde, kellele Girt uut restaureeritud diivanit viimas oli. Ta rääkis, kuidas pandeemia ajal sai töötajast tööandjaks.

Loe rohkem
25 nov
Pandeemia ei ole takistuseks“ title=

Pandeemia ei ole takistuseks

  • Blog
  • 25-11-2021

Saage tuttavaks, noor talent GetaPro’s - Artur Lautsis, pulmafotograaf.

Artur jättis kontoritöö ja hoolimata pikale veninud pandeemiale, ehitab omale edukalt karjääri. Kuidas tal õnnestub ja kust ta leiab tellimusi- lugege meie artiklit.

Loe rohkem
27 okt
Kuidas tõhusalt otsida töövõtjaid? Klient Laima oma kogemustest“ title=

Kuidas tõhusalt otsida töövõtjaid? Klient Laima oma kogemustest

  • Blog
  • 27-10-2021

„On tunne, et GetaPro on oma töö käigus välja visanud kõik laiskvorstid ja alles on jäänud ainult need, kes tõesti tahavad tööd teha ja raha teenida.“

Saage tuttavaks- Laima, üks aktiivsematest klientidest teenuseportaalis GetaPro.

Laima sõnad kajastuvad meie missioonis- parandada Läti teenuste turgu. Olles kolme aasta jooksul loonud üle 40 tellimusi, jagab Laima oma kogemusi, kuidas luua tõhusaid tellimusi, et saavutada täiuslikku tulemust.

Loe rohkem
12 okt
Sisustus õnne jaoks“ title=

Sisustus õnne jaoks

  • Blog
  • 12-10-2021

„Rohkem kui korra olen pidanud lõhkuma stereotüübi, et disaineriga tuleks see kallis.“

Saage tuttavaks- andekas disainer Viktoria, kes oskab ühendada „tahan“ ja „saan“, et saavutada kaunist sisekujundust. Sellest ja veel muustki intervjuus teenuseportaali GetaPro jaoks.

Loe rohkem
2 sept
Häbelikust finantstöötajast nõutud õhtujuhiks“ title=

Häbelikust finantstöötajast nõutud õhtujuhiks

  • Blog
  • 02-09-2021

Peojuht Matis jagas meiega oma saladusi edukaks kliendiotsinguks ning rääkis ka kuidas saada tasuta töötavast õhtujuhist keskmisest kõrgema palgaga spetsialistiks.

Loe rohkem
4 aug
Leida end Venetsueelast samal ajal kui töötad Lätis. Animaator Annija lugu“ title=

Leida end Venetsueelast samal ajal kui töötad Lätis. Animaator Annija lugu

  • Blog
  • 04-08-2021

Keelduda näitlejakarjäärist, kolida Venetsueelasse ja leida oma kutsumus Lätis. Sellest ja kõigest muust veel rääkisime Annijaga, laste pidude peojuhiga.

Kasutan GetaPro teenuseid, et hankida tööd mitte ainult endale, vaid ka oma alluvatele. See on väga mugav, eriti arvestades asjaolu, et oleme töönarkomaanid, kellel nädalavahetusi vaja ei ole.“

Loe rohkem
22 juuli
Nullist fotograafiani- lugu suure südamega Antrast“ title=

Nullist fotograafiani- lugu suure südamega Antrast

  • Blog
  • 22-07-2021

Antra leidis oma kliendid GetaPro’st, kuid nüüd töötab ta nimi tema eest, kuniks ta tegeleb heategevusega ja pulmade jäädvustamisega.

"Eelmisel aastal, niipea kui hädaolukord tühistati, olin juba 9.juunil perekonnaseisuametis ja pildistasin pulmi. Meid oli ainult neli- rohkem ei lubatud. Seetõttu ei olnud mul mitte ainult fotograafi vaid ka tunnistaja roll täiesti võõrastele inimestele. See oli huvitav kogemus."

Loe rohkem
27 juuni
Altruism veres“ title=

Altruism veres

  • Blog
  • 27-06-2021

 

Saan tellimusi GetaPro kaudu, niisamuti on selle aja jooksul moodustunud juba oma klientuur. Minu teenuseid saaks liigitada „kõige“ alla. Oli aegu, kus parandasin arvuteid, kuid kodumasinad on siiski südamelähedasemad.

Hämmastav lugu kuldsete kätega Rolandist, kes tänu GetaPro tellimustele oma igapäeva tööst loobus ja iseenda ülemuseks hakkas

Loe rohkem
4 juuni
Elu nagu šokolaadis“ title=

Elu nagu šokolaadis

  • Blog
  • 04-06-2021

Mitmekordse haridusega šokolaadiäri omanik, kes leidis pandeemia ajal väljapääsu koristuses tänu GetaPro’le. 

Ilze: „Loen raamatuid, palju aega pühendan endale, mediteerin, postitan TikTok’i armastusest ja kui tahan- käin kortereid või maju koristamas. See inspireerib mind palju!“

Loe rohkem
28 mai
KUIDAS GETAPRO’S TEENIDA?“ title=

KUIDAS GETAPRO’S TEENIDA?

  • Blog
  • 28-05-2021

Kui teil on tekkinud küsimusi või olete hiljuti registreerunud GetaPro teenuseportaalis, siis on see artikkel mõeldud just teile. Oleme kokku kogunud mitmete täitjate lood ja portaali asutaja Juri Fridkin vastas kõige põnevamatele küsimustele, et saaksite juba täna GetaPro’s tellimusi saada.

Loe rohkem
14 mai
Ma olen kindel, et nii materjalide, töövahendite kui ka töötajate arvelt kokku ei saa hoida! title=

Ma olen kindel, et nii materjalide, töövahendite kui ka töötajate arvelt kokku ei saa hoida!

  • Blog
  • 14-05-2021

"Panin tähele, et klient, kes jõudis minuni GetaPro kaudu, oli koheselt väga sõbralik – tagasisided aitavad!

Saage tuttavaks – Martins, sillutuskivide paigaldaja.

Loe rohkem
9 apr
Mina sain, saab igaüks.“ title =

Mina sain, saab igaüks.

  • Blogs
  • 09-04-2021

"4 aastat tagasi alustasin vaikselt- töötasin eraisikuna, ainult ühe autoga. Kiirelt sain aru, et see on minu teema. Kahe aasta pärast avasin oma firma transporditeenuste pakkumiseks."

Oleme uhked Eriku loo üle, kes töötas end üles vabakutselisena GetaPro’s ja tegi oma ettevõtte transpordi valdkonnas.

Loe rohkem
26 veebr
Kuidas teenida raha teisi aidates?

Kuidas teenida raha teisi aidates?

  • Intervjuu
  • 26-02-2021

“Kui näen, et asi on kiireloomuline, võin tulla igal ajal, nii kell 22 kui ka kell 23. Kord tulin aastavahetusel kohale – kodus oli toru lõhkenud. Peremees oli nii tänulik."
Saage tuttavaks, Andrei, inimene, kes on rekordajaga kogunud palju positiivseid arvustusi. Saame teada, mis on tema saladus ja kas sellist edu on võimalik korrata?

Loe rohkem
18 veebr
Elu palgapäevast palgapäevani - kuidas sellist stiili vältida Aleksandri lugu

Elu palgapäevast palgapäevani - kuidas sellist stiili vältida Aleksandri lugu

  • Intervjuu
  • 18-02-2021

Alexander on portaali GetaPro üks esimesi kasutajaid. Tegime temaga pika intervjuu. Alexander rääkis oma elust, armastusest oma töö vastu ja sellest, kuidas ta tänu GetaPro tellimustele rohkem vabadust sai.

Loe rohkem