2000 uut tegijat ja muud tulemused GetaPro.ee’s 2022. aastal

GetaPro

2000 uut tegijat ja muud tulemused GetaPro.ee’s 2022. aastal

  • Blog
  • 08-03-2023

Lätis populaarse teenuseportaali GetaPro platvorm Eestis tegi 2022. aastal läbi märkimisväärse kasvu, esitati enam kui 7000 tellimust: inimesed otsisid ja leidsid endale vajalikke spetsialiste torumeestest kuni professionaalsete lastepidude animaatoriteni. Eelmisel aastal registreerus Eesti platvormil üle 5000 uue kliendi, kes otsivad spetsialiste/tegijaid. Aasta jooksul külastas portaali 170 000 inimest, kes veetsid GetaPro.ee platvormil kokku üle 13 000 tunni.

Kuidas on lood Eesti turu arenguga, räägib portaali juht Juri Fridkin.

 

Juri, kas võib öelda, et Eestis hinnati portaali samamoodi kui Lätis?

2022. aastal on registreeritud tegijate arv Eestis kolmekordistunud: juurde on tulnud umbes 1800 uut teenusepakkujat ning nüüd on kogu andmebaasis 2500 inimest. Ja tegijate saadetud pakkumiste arv ulatus 24 000’ni. 

Tegijate tehtud  tööde kohta aime 1600 tagasisidet, üldhinnanguga 4,76/5. GetaPro.ee keskmine hinne Google’s on 5 punkti 5’st (200 arvustuse põhjal).

 

Kuidas seletate GetaPro edu- miks inimestele meeldib seda platvormi kasutada? Balti riikide juhtiv kuulutusteportaali omanik Baltic Classified Group kutsus GetaPro’d saamaks osaks nende meeskonnast…

Meie missiooniks on alati olnud teenuseturu kvaliteedi tõstmine nii Lätis kui Eestis. Lahendame suurepäraselt kõige olulisema probleemi, millega seisab silmitsi igaüks, kes otsib usaldusväärset teenusepakkujat- anname kindlustunde, et valitud spetsialisti saab usaldada ning ta teeb oma tööd kvaliteetselt ja adekvaatse hinnaga.

Ja siin tahaksin rõhutada tähtsaimat väärtust- tagasisided. GetaPro maailmas on kõik protsessid väga lihtsad- kes teeb head tööd, saab positiivset tagasisidet ja aja jooksul teenib endale suurepärase maine. Sellest tulenevalt tema äri kasvab ja ka teenusteturu üldine kvaliteet paraneb. Petturite korral aga juhtub täpselt vastupidine. Oskuslikud spetsialistid hindavad kõrgelt juriidilisi võimalusi oma äri arendamiseks ning õiget spetsialisti otsivad portaalikasutajad rõõmustavad, neile on antud mugav tööriist, mis võimaldab kehvad tegijad välja nokkida.

 

Millised on 2022. aasta kõige silmatorkavamad saavutused, mille üle võite uhkust tunda?

Täidetud tellimuste maht on kasvanud nii Eestis kui Lätis- see tähendab, et kasutajate usaldus portaali vastu kasvab pidevalt ja tagasiside andmine tõesti toimib. Eestis on kasv paljulubav- võib öelda, et uute teenusepakkujate registreerimine on sama kiire kui Lätis. Keskmine pakkumiste arv tellimuse kohta on üle 6. Rääkimata meie sisenemisest Baltic Classified Group’i (BCG)- selline sündmuste käik kinnitas, et liigume õiges suunas ja see tehing avab meile uskumatult palju uusi võimalusi. Nüüd töötame käsikäes Eesti partneritega KV.ee, auto24.ee, city24.ee ja teiste kolleegidega. Suhtleme ja teeme omavahelist koostööd, luues huvitavaid integratsioonimudeleid.

 

Mida uut on portaalis viimase aasta jooksul toimunud?

Oleme kõvasti tööd teinud ja nüüd saame raske töö vilju nautida: kiiret kasvu ja uusi avanenud väljavaateid. Alates 2022. aastast oleme turule toonud mitmeid uusi tooteid ja rõõmustanud kasutajaid täiustatud funktsioonidega. Näiteks on nüüd võimalik lisada kutsetunnistusi. Peale selle saavad tegijad märkida oma teenuste hinnad ja niisamuti on tehtud teisigi väikseid, kuid tõhusaid täiustusi. 

  

Mille kallal te sel aastal töötate?

Kui varem tegelesime rohkem erinevate võimaluste väljatöötamisega, siis nüüd keskendume pigem portaali üldise funktsionaalsuse parandamisele: muuta teenus klientidele mugavamaks, kiiremaks, selgemaks ja efektiivsemaks. Meie jaoks on oluline, et inimesed ei kasutaks GetaPro’d mitte ainult alternatiivina Google’i otsingumootorile, vaid et kõik nende sammud kuni konkreetse tehinguni toimuksid platvormi sees, mis annab meile vajalikku tagasisidet ja aitab laiendada meie tagasisidebaasi. Otsingu funktsioon on hetkel täiustamisel, et süsteem aitaks kasutajatel hõlpsalt leida vajalikku spetsialisti, vormistada tellimust ja seejärel jätta kvaliteetset tagasisidet.

Sel kuul oleme andnud rohelise tule uuele mobiilirakendusele. Sellel on laiem funktsionaalsus ja ligipääsetavus mitte ainult tegijatele, vaid ka spetsialiste otsivatele klientidele. Samuti saavad kasutajad oma profiili hõlpsamalt hallata. Näiteks toimub piltide organiseerimine nutikamalt kui tegija pakub mitmeid iseseisvaid teenuseid ühe profiili alt.

Kokkuvõttes on meil väga hea meel, et uuendused avavad võimalusi portaali toimimist veelgi paremaks muuta ja tõsta selle potentsiaali enneolematutesse kõrgustesse. Püüame saada populaarseimaks tööriistaks teenuseturu valdamises ja täiustamises.

Tagasi