Elu nagu šokolaadis“ title=

GetaPro

Elu nagu šokolaadis

  • Blog
  • 04-06-2021

Mitmekordse haridusega šokolaadiäri omanik, kes leidis pandeemia ajal väljapääsu koristuses tänu GetaPro’le. 

  

Tere! Millega hetkel tegelete?

Sellega, mis mulle meeldib! Loen raamatuid, palju aega pühendan endale, mediteerin, postitan TikTok’i armastusest ja kui tahan- käin kortereid või maju koristamas. See inspireerib mind palju!

Mulle meeldib, et saan ise otsustada, millal võtta tellimusi ja millal endale vaba päev anda.

 

Millega tegelesite aasta tagasi?

Alates 1999’st aastast oman ma šokolaadiäri - trükime šokolaadidele ettevõtete logosid, valmistame kinkekomplekte, teeme koostööd restoranide ja reklaamiagentuuridega. Kuid pandeemia ajal jäi kõik seisma, oli vaja teha otsus.

 

Kuidas sattusite GetaPro’sse?

Minu esimene tutvus GetaPro’ga saigi alguse šokolaadist - mõned aastad tagasi registreerisin oma profiili eesmärgiga reklaamida oma tooteid erinevate ürituste ja bankettide tarbeks.

 

Kuidas pandeemiast tingitud muutustega toime tulite?

Esimese lainega tundus nagu elu oleks pausil- terve kuu täielik vaikus, mitte ühtegi äriklubi, kohtumisi ega tööd. See oli esimene kord kui ma ei teinud mitte midagi.

Siis meenus mu profiil GetaPro’s, värskendasin seda ja hakkasin otsima end erinevates suundades- lapsehoidja, inglise keele juhendaja, massaaž, nii kaua kuniks see oli veel võimalik. 

Kuid leidsin end koristusest! Mulle juba lapsepõlves meeldis koristada- aeg-ajalt rõõmustasin vanemaid korras korteriga. Ma ei karda mustust, ma naudin protsessi kus „Enne“ muutub  „Pärastiseks“. 

 

Kas oli raske alustada?

Ei, kuid õppisin töö käigus- klientidelt, iseenda vigadest. Alguses kasutasin koristamiseks seda, mille pakkus välja klient. Nüüd on mul juba terve võlupudelite arsenal, mis tuleb toime igasuguse mustusega.

 

Millised on teie kliendid?

Te ei pruugi seda uskuda, kuid kõik mu kliendid on hämmastavalt ilusad inimesed kaunite korterite ja majadega! Kuidas valida! Kust te selliseid võtate? (naerab)

Ma ei uskunud, et tänu oma tööle nii palju ilusaid ja hubaseid kodusid näen. Eriti on meeles korter, millele tegin remondijärgse koristuse. Nagu ajakirjast- beežid värvid, klaasist vaheseinad, ilus sisustus, kõik läbimõeldud ja harmooniline. Kujutage ette minu üllatust kui perenaine ütles, et kõik oli ostetud IKEA’st! Kohtusin inimestega, kel suurepärane maitse!

 

Kas tõesti mitte ühtegi „hullu“ korterit?

Noo üks selline oli. Ühes elas elas eakas naisterahvas, tal oli raske koristada. Ta pikka aega ei tahtnud nõustuda, teate, kuidas vanemad inimesed ei usalda võõraid. Kuid kui tema tütrel õnnestus teda veenda, leidsid nad mu arvustuste põhjal. Kui hea meel oli kõigil puhtuse üle!

Ja teine kord oli korter täis... makaronidega. Kuidas nad torudesse ja sellega korterisse sattusid- täielik mõistatus, kuid pidin selle koristusega jändama.

 

Kas on olnud negatiivseid arvustusi?

Ei, kuid on juhtunud, et kliendid pole kõigega rahul. Teed järeldusi, võtad õppust ja jätkad töötamist. Töö teevad tegijad.

 

Kust tuli selline kirg koristamise vastu?

Oli mul naaber - inglise keele õpetaja. Ma tihti käisin seal õppimas. Tal oli viis last ja vaatamata sellele täielik puhtus. Mäletan, et keegi lastest oli alati vannis. Kindlasti kogu see õhkkond mõjutas mind, sisendas armastust mitte ainult inglise keele, vaid ka korra vastu.

 

Milles peitub teie supervõime?

Ilmselt võime kasutada saadud oskusi ja kogemusi. Mõnikord ka kõige ootamatumal viisil.

Siin on väike näide. Peale Tallinn kolimist õppisin vokaali ja mind võlus täielikult sümfooniline metal muusika, laulsin isegi bändis. Esinemiste jaoks oli mul kaks ilusat gooti kleiti - must ja valge.

Hiljem need minu kleidikesed ja lavakogemus lõid šokolaadi esitlustel sellist särtsu, mis aitas väga reklaamimisel. Korraldasime ikka tõelisi šokolaadietendusi!

 

Jagage alati korras ja puhta korteri saladusi?

Aga palun- koristada on vaja iga päev. Kui ei õnnestu- kutsuge mind (naerab).

On veel üks trikk - palju paber salvrätikuid. Poleeri kraanid läikima, puhasta peegleid, mida iganes. Minu asendamatud abilised.

 

Kas  soovitaksite GetaPro’d sõpradele?

Loomulikult! Veelgi enam, et proovisin otsida tööd ka teisi allikaid kasutades, kuid parima tulemuse sain GetaPro’s!

Tagasi