Loading...
Vaatamisi: 353

JME Trans

Oli saidil: 15 h tagasi
Juriidiline isik · Registreeritud: 16 oktoober 2023
English, Eesti keeles, По русски
5,0 / 5
8 hinnangut

E-mail on kinnitatud 16.10.2023
Dokumendid on kontrollitud
Kontrollitud tegija
Võtan vastu kaardimakseid

Endast

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset transpordi teenust, oleme siin, et teid aidata. Meie meeskond on pühendunud sellele, et teie tellimus oleks täidetud sujuvalt ja muretult.

Meie teenused hõlmavad:

Kolimisteenused :Oleme valmis aitama teil kolida, olenemata sellest, kas tegemist on korteri, maja või suurema eluruumiga. Teie vara ja isiklikud esemed on meie hoole all.

Kontorikolimine: Kui vajate oma ettevõtte või kontori kolimisteenust, pakume tõhusaid ja professionaalseid lahendusi. Teeme kõik selleks, et teie äritegevus saaks jätkuda ilma suuremate katkestusteta.

Rahvusvaheline Transportimine : Kui planeerite rahvusvahelist koormavedu, saame teid toetada kogu protsessi vältel, sealhulgas tolliformaalsuste ja logistika osas.

Kaubaveod Eestis: Teostame kaupade vedusid kogu Eestis. Olgu tegemist lühikese kohaletoimetamisega või suuremahulise veoga, meie meeskond on valmis teid abistama.

Rahvusvaheline transport: Lisaks kodumaistele vedudele võime korraldada ka teie kaupade transporti teistesse Euroopa riikidesse. Oleme teie usaldusväärne partner rahvusvahelistes transpordiprojektides.

Erikaupade veod: Olgu teil vajadus transpordiks, mis nõuab erilist hoolt või spetsiaalset varustust, meie meeskond suudab seda teie jaoks korraldada.

Meie meeskond on kogenud ja asjatundlik ning kasutab kaasaegset kolimisvarustust, et tagada teie vara ohutu ja hoolikas käitlemine.

Oleme siin, et muuta teie kolimine lihtsaks ja stressivabaks. Teie rahulolu on meie jaoks esmatähtis. Võtke meiega ühendust juba täna, et saaksime teie kolimise planeerimise alustada
8
hinnangut
88%
positiivsed
Kvaliteet:
(5)
Viisakus:
(5)
Hind:
(5)