Loading...
Vaatamisi: 7

Jevgeni

Oli saidil: 2 kuud tagasi
Juriidiline isik · Registreeritud: 11 aprill 2024
По русски
0,0 / 5
0 hinnangut

E-mail on kinnitatud 11.04.2024
Dokumendid on kontrollitud
Sertifikaadid on kinnitatud 1 sertifikaati
Kontrollitud tegija

Endast

Me oleme meeskonnana spetsialiseerunud fassaaditöödele juba üle 15 aasta, olles kogunud tohutult teadmisi ja väärtuslikke kogemusi. See võimaldab meil pakkuda kvaliteetseid ja professionaalseid teenuseid hoonete fassaadide soojustamisel ja viimistlemisel. Teostame kõiki fassaaditöid, alates puhastamisest ja soojustamisest kuni krohvimise ja värvimiseni. Dekoratiivsete kivifassaadide viimistlemine, kombineeritud fassaadid, keerulised terviklahendused, arhitektuursete detailide restaureerimine - kõik see kuulub meie pädevusse.

Meie spetsialistid on professionaalselt koolitatud ja järgivad oma töös rangelt tehnoloogilist distsipliini. Pöörame suurt tähelepanu puhtuse ja korra säilitamisele kogu ehitusprotsessi vältel. Me garanteerime oma töö kvaliteeti. Me võtame vastu mis tahes keerukusastmega ülesandeid, suudame töötada joonistega ja suudame reprodutseerida mistahes arhitektuurseid lahendusi.

Anname endast parima, et pakkuda oma klientidele mõistlikke hindu ja atraktiivseid allahindlusi materjalidele. Tänu sellele, et meie autopargis on mitu väikebussi, pakume ka väikesemahulisi transporditeenuseid Eesti piires

Sertifikaadid

Tunnistus - Nr 698-2020

Tagasisidet pole veel.